Most popular

Bra flyg stockholm köpenhamn

Därefter får vi möjlighet att från första parkett se färjan segla upp genom Oslofjorden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi delar flygningarna i flera olika grupper och visar


Read more

Katharina von bora Luther hus

Jack Kilcrease is a member of Our Savior Lutheran Church, Grand Rapids, Mich. 8 Katharina is well documented at this monastery in a provision list of 1509/10.


Read more

Malmö opera rigoleto

Rigoletto has raised his daughter Gilda alone after her mothers death, and has kept her in the secret care of a nurse, far away from the debauchery


Read more

Emmaus göteborg ångpannegatan


emmaus göteborg ångpannegatan

på hur många som handlar eller lämnar saker hos oss, säger Katarina Törnsgård, som är butikschef på Emmaus Björkå på Backaplan. Det blir den näst största second hand-affären på Hisingen efter Emmaus Björkå. Nu får affären som öppnade förra året konkurrens av en tågresa stockholm milano ny större affär med liknande koncept. Sedan säljs sakerna av personalen mot en provisionsavgift. På övre plan finns kläder och skor, på nedre böcker, prylar och möbler.

Vår största butik är ett varuhus i två våningar. Det genomsnittliga betyget för dessa secondhand-butiker.9 / 5 baserat på 66 recensioner. Alltså att man hyr en plats och jönköping museum rom att personalen i butiken sedan står för försäljningen efter det pris som inlämnaren själv bestämt. Butikssäljare till Backaplan i Göteborg, emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi tar rätt betalt när vi säljer varorna, eftersom vi jobbar med att skänka vinsterna för att hjälpa folk i nöd, säger Katarina Törnsgård, chef på Emmaus Björkå. Det kan vara att ha gratis spelningar med lokala band, clowner för barnen och liknande, säger Fredrik Andersson. Vi tar inte emot: Sängar, madrasser, kontorsmöbler, vitvaror eller trasiga saker. Medan Kvillehyllan och Hyllis verksamhet handlar om att sälja varorna för vinst, så handlar Emmaus Björkås verksamhet om välgörenhet. Vi har tittat på lokaler i ett och ett halv. Vi har saker från 50-, 60- 70-talet.

Hem - Emmaus Björkåemmaus göteborg ångpannegatan


Last news

Ta ett flyg till Barcelona för att ta del av shopping i världsklass! Formellt kallas det för Casa Mila, efter affärsmannen som beställt det, men lokalt är..
Read more
Köp vår bok nu! Vi förmedlar nya hem åt dem och andra katter som är i behov av hjälp. Prenumerera här, bli medlem, genom att bli medlem..
Read more
Sitemap