Most popular

Randersgatan 1 helsingborg

Löneranking Här visas inte längre personens Löneranking när man köper en rapport. Det året uppgick vår befolkning till personer och svenska mästare i fotboll blev Djurgårdens. Namnet


Read more

Lunden behandlingshem

Hållbar hemflyttning, våra medarbetares uppgift är att hjälpa personen att nå sina egna mål och att kunna flytta hem med bättre förutsättningar att leva ett tillfredsställande liv


Read more

Erikshjälpen lund tornavägen

Second hand-butiken på Tornavägen, som är Erikshjälpens andra i Lund, har drivits som ett projekt med fyra olika samarbetsparter och gjort drygt en miljon i överskott. Butiken


Read more

Umeå internationella gymnasiet


umeå internationella gymnasiet

kommer en liten tillbakablick från förra veckans underbara studentdag då vi kickade ut treorna. Hur lär man sig språk? Tack för ett riktigt kul och lärorikt läsår. HUM- och SAM elever i åk 1 på UIG genomförde en undersökning genom enkäter och intervjuer.

I tisdags hade vi Lena Olofsson Pira på besök hos oss. Vi hade också friluftsdag på torsdagen där det spelades bollsport, dansades Hiphop, simmades och promenerades. Vi har fått chansen att åka till Bremen, Tyskland, och lussa tillsammans med vår lärare Petra och Jennie, F*y Tobbe från Nolaskolan i Övik. Resan har varit fantastiskt rolig och utvecklande och en riktigt bra erfarenhet.

Frisyr Umeå, Glödheta umeå,

Alfred som har läst 3 år på SMP Musikproduktion vet! Västerbottensnytt uppmärksammade regionfinalen ILC/Språkolympiaden som UIG arrangerade i Väven idag. Här kommer en video som Signe har klippt ihop från resan, hope you like it! A happy christmas song, lyrics Frida, Music Frida, Malin, Benjamin. En härlig och lite annorlunda vecka! Efter avslutat program har UIG möjlighet att kalla sig "certifierad EU-ambassadörsskola". Parallellt med detta kan ni arbeta med källkritik, pressfrihet, mänskliga rättigheter, filterbubblor och fejknyheter. Under fredagen spelades arbetet upp för övriga elever på skolan. Torsdag 27/9 kl 16:00-17:30 bjuder vi in alla elever i åk 9 på ett After school-event. Låten skulle sedan spelas in i studio och slutligen skulle eleverna skapa ett tillhörande bildspel till låten.


Last news

Scandinavia eftersom Finland har en mycket lång gemensam historia med Sverige. Läst Prosper utlånad till Mjällby. Det visar LOs nya rapport om arbetsmiljö., lO säger upp..
Read more
Iaaf :s styrelse beslutade vid ett möte. Sveriges Landskamper fotboll 2018 även om det går dåligt. Dessutom sattes ett flertal mästerskapsrekord, varav amerikanen Michael Johnson svarade för..
Read more
Sitemap