Most popular

Stockholm spritbutik timmar ct nyårsafton

Här hittar du tider för solens upp- och nedgång. Vi har ingen möjlighet att erbjuda pensionärsrabatt på SL-kort. Lufttryck (14) hPa 4 -1 0,1 7 (15) hPa


Read more

Bord gais dublin parkering

The theatre does not have its own car park. To book, please click here: To contact the booking agent please call. The theatre is a 10


Read more

Mulberry stockholm flygplats

Du kan också välja bland produkter och presentkort. Du kan använda intjänade poäng för nya flygresor och hotellnätter, eller för att uppgradera din flygresa. . Välj en


Read more

Håkan lundgren golf


håkan lundgren golf

poängen eftersom danskarna inte räknas in där. Även Slavek och Poppe slutade på pallen. En som har tagit ett kliv framåt som chaufför är Slavek. Så drog då Rally-säsongen igång med dunder och brak!

De borde nog avslutat dagen med att köpa en lott, för på mållinjen på sista sträckan rasade bakaxeln och det kan man väl kalla tur i oturen. Det hitta lägenheten stockholm flashback blev en 4:e plats för hans del. Vi vann klassen och därmed RS DM i 4WD och var 3:a totalt. Säkert många som inte besökt Malmö Raceway - dags för det nu? Pam C4 Specialen I söndags körde C4 Specialen i allt från mulet till regn och strålande sol. Vädret ställde till det och SP 2 blev såphal. Vi avtackade Tomas Sjödell som varit vår ordförande i många år och välkomnar Andreas Nilsson som nu tar över den posten. De fina bilderna från Svedala har Håkan Bercic tagit. Det är rätt stor skillnad mellan en Volvo VOC och en Gr H BMW! När han sen släpper den varvar den upp till 8500 varv och sen är det dags att växla. Daniel snurrade och Håkan hade en backövning, sen vi missat inhoppet mellan 2 koner på slutet.

Den 11 december dricker vi glögg och äter julmat. Förmodligen står spekulanterna nu i kö för att få köpa den. Alla är välkomna till klubblokalen.00 På lördagen den 27/6 träffas vi.00 på Ljugbyhed och förbereder tävlingen. Gänget som ordnar med soppuncherna på Hede Församlingshem är ganska stort, det är runt 30 personer.


Last news

Vad gör din fru Louisa? R bor du lilla råtta? Vad gör din fru Lovisa? En disco/party version av: Var bor du lilla råtta. Hur mår din..
Read more
Välj bland hundratals konserter från klassiskt med Kungliga Filharmonikerna till jazz och världsmusik. Läs artikel i senaste numret av lyssna (öppnas i nytt fönster). 15 procents rabatt..
Read more
Sitemap