Most popular

Stockholm skatepark facebook

Stockholm är, högdalen, skatepark. Watch Queue, queue _count total loading. Facebook, see more of, stockholm, skatepark - kfum Fryshuset Fritid on, facebook. Den här sidan visar bara


Read more

Bravida ventilation stockholm

51, 136 50 jordbro, karta och vägbeskrivning 5 0 Skriv ett omdöme! Visa nummer Hotellgränd 1, 185 32 vaxholm Karta och vägbeskrivning 7 0 Skriv ett omdöme!


Read more

Lägenheter till salu nyproduktion stockholm

Stockholm - en stad att leva och bo i sedan 1200-talet. Därför skapar vi hem och lägenheter i Stockholm med miljö och hållbarhet i fokus, så att


Read more

Göteborgs universitet anna lindholm


göteborgs universitet anna lindholm

Mattias Goksör och vicerektor för utbildning Mette Sandoff. I botten statsvetare, disputerade vid lund aluminium båtar till salu bc Göteborgs universitet 1999. Postdoc i San Diego. Har utöver IT-fakulteten även varit anställd vid den samhällsvetenskapliga respektive den utbildningsvetenskapliga fakulteten. Diabetesmottagningen, drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, vitaminvägen GÖteborg. Utöver det inrättades en ny post vicerektor för samverkan. Utifrån dessa, och i samråd med prorektor och tillförordnad universitetsdirektör, har rektor beslutat att utse Göran Landberg, idag föreståndare vid Wallenberg Center för Molekylär och Translationell Medicin, wcmtm, till vicerektor för forskning. En tjänst som gick till Fredrika Lagergren, nuvarande prefekt vid Institutionen för tillämpad. De är inte bara erfarna och drivna inom sina respektive områden utan också väldigt måna om universitetet i stort, säger rektor Eva Wiberg i ett nyhetsbrev på universitetets hemsida. Marie Smedbro är tillförordnad universitetsdirektör fram till dess att Anna Lindholm är på plats. Efter en extern rekryteringsprocess med sammanlagt 18 sökande beslutade rektor Eva Wiberg att välja Anna Lindholm att från tillträda som ny direktör för Göteborgs universitet.göteborgs universitet anna lindholm

Anna Lindholm, doktorand i svenska som andraspr k, h ller sitt slutseminarium. Slutseminariet behandlar Anna Lindholms avhandlingsprojekt som har arbetstiteln: Flerspr kiga elevers l sf rst else. En studie om l sstrategier och l sutveckling p mellanstadiet. Det r viktigt f r v ra chefer, medarbetare och studenter och f r verksamheten som helhet, s ger Anna Lindholm.

Universitetsdirektören är chef för den gemensamma förvaltningen och ingår i såväl universitetsledning som rektors ledningsråd. Alla tillträder vid årsskiftet. Universitetsledningen, rektor (Eva Wiberg) är universitetets chef och främste företrädare. Nu väntar en överklagandeperiod på tre veckor innan anställningen kan träda i kraft. Foto : Johan Wingborg (foto 1 och 2) och Carl-Henrik Trapp (foto 3). Nuvarande områdeschef Anna Lindholm tar över som universitetsdirektör. Anna Lindholm Är idag områdeschef vid området för administrativt stöd inom gemensamma förvaltningen och chef över personalenheten. I rollen som ny universitetsdirektör hittar vi från årsskiftet nuvarande områdeschef Anna Lindholm.

Jönköpings universitet laibari
Borås universitet qs world ranking
Chef för göteborgstorget
Undersköterska lunds universitetssjukhus

Förslaget om slutkandidat har förhandlats enligt MBL och beslutats av rektor. Text : Karoline Axelson och Ann-Charlotte Schützer. Universitetsstyrelsen, universitetsstyrelsen är universitetets högsta beslutande organ. Utnämningen av Anna Lindholm som ny universitetsdirektör har föregåtts av en extern rekryteringsprocess med totalt 18 sökande. Styrelsens uppgifter omfattar särskilt: övergripande målformuleringar och övergripande beslut om universitetets verksamhet och ekonomi långsiktig planering, utbildnings- och forskningspolitiska ställningstaganden för universitetet som helhet omvärldsanalys utvärdering och kvalitetskontroll resultatanalys resursallokering över budgetperioden (1-3 år) och löpande uppföljning. Tidigare professor i Lund och även under sex år som professor i Manchester. Jag är mycket nöjd med att vi nu har en komplett ledningsgrupp för Göteborgs universitet. Utsågs 2015 till föreståndare för Wallenberg Center för Molekylär och Translationell Medicin, wcmtm. Göran Landberg Är sedan 2012 överläkare och professor i patologi på Sahlgrenska Akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset med forskningsverksamhet på Sahlgrenska Cancer Center. Hon är jurist i botten och har en bakgrund som kanslichef vid Samhällsvetenskapliga fakulteten och Sahlgrenska akademin, samt som chef över tidigare rektors kansli. Förutom valet av ny universitetsdirektör valdes Göran Landberg, chef för Wallenberg Center för Molekylär och Translationell Medicin, till ny vicerektor för forskning.

göteborgs universitet anna lindholm


Last news

Eszterbauer generation, who operates the tradition-based wine company. Eszterbauer, grand 2012, a Fuxli, az Etalon és a szekszárdi palackok után itt a Grand Szekszárd. Search engines may..
Read more
Ha i åtanke att vi kommer att göra allt i vår makt för att försäkra oss om att alla eventuella skarvar placeras där dom syns allra mins..
Read more
Sitemap